september, 2017

Al spelend bewegen

Middels al spelend bewegen wil Ouku Consultancy bewegingsarmoede een halt toeroepen en sociaal contact bevorderen. Al spelend bewegen is een beweegprogramma waarbij u twee keer per week 15 minuten kunt bewegen, door spelletjes te spelen middels een spelcomputer. Met het lichaam worden de spelletjes aangestuurd.

september, 2016

Hofjes Wonen, het nieuwe wonen.

In een tijd waarin de discussie over de integratie van immigranten harder dan ooit wordt gevoerd, blijkt dat de meeste mensen van Turkse of Marokkaanse afkomst van boven de 50 hier graag willen blijven wonen, maar dan wel in hofjes.

juni, 2016

Hofjes Wonen

Volwassen worden, het is een uitdagende klus. De weg ligt bezaaid met lastige vragen. Welke studie ga ik volgen? Wat doe ik na mijn studie? Werken voor een baas of een bedrijf oprichten? Tijdens het Jongerenevent, georganiseerd door de Rabobank, heb ik twee workshops gevolgd en tijdens deze workshops heb ik nieuwe kennis opgedaan.

april, 2016

Jouw toekomst begint hier!

Volwassen worden, het is een uitdagende klus. De weg ligt bezaaid met lastige vragen. Welke studie ga ik volgen? Wat doe ik na mijn studie? Werken voor een baas of een bedrijf oprichten? Tijdens het Jongerenevent, georganiseerd door de Rabobank, heb ik twee workshops gevolgd en tijdens deze workshops heb ik nieuwe kennis opgedaan.