,

Leven met een glimlach!

Ouku Consultancy

Een paar dagen geleden heeft Ouku Consultancy alweer haar 3 jarig jubileum mogen vieren. Hoe lang? Ja je leest het goed, 3 jaar alweer! En hoe dat voelt? Ik ben trots dat ik deze mijlpaal mag vieren en dat ik me nog steeds, elke dag weer, in mag zetten voor een betere leefkwaliteit voor de ouder wordende mens. Leven met een glimlach! Dát is waar het om gaat.

De tijd vliegt

Als sinds mijn MBO opleiding droomde ik van het hebben van een eigen bedrijf. Tijdens mijn HBO studie gingen mijn dromen steeds verder richting realiteit. In 2015 heb ik mijn keuze gemaakt…in 2016 start ik mijn eigen bedrijf.

Zo gezegd, zo gedaan en op 12 februari 2016 stond Ouku Consultancy dan officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Sommige pessimisten zullen zeggen 3 jaar is nog niet bijzonder lang. Maar je moet genieten van ieder hoogte punt in je leven dat je bereikt. Dus ook deze mijlpaal, want er zijn ook genoeg mensen die dromen over een eigen bedrijf, maar hun dromen nooit werkelijkheid laten worden.

Zien, horen, voelen

Twee weken geleden heb ik een mooi gedicht geplaatst in mijn blog, de langzame dans. Het ging erover dat het soms goed is om even een pas op de plaats te maken, stil te staan bij alles wat je doet.

Te zien, horen en te voelen waar je mee bezig bent en of dit past bij waar jij voor staat en wat je wil. Ik geloof nog steeds dat Nederland hét land kan worden waar de ouder wordende mens de hoogste levenskwaliteit mag ervaren. Ik wil gewoon de wereld een beetje mooier maken, dan hij al is.

3 jaar geleden ben ik begonnen vanuit mijn passie. In het begin gecombineerd met school, maar na een half jaar kon ik meer tijd en energie in Ouku Consultancy stoppen. Er werd een huisstijl ontwikkeld, visitekaartjes gemaakt en een website gebouwd.

Inmiddels is er een andere huisstijl en heb ik meer focus aan kunnen brengen op datgene wat ik wil gaan doen met Ouku Consultancy. Van van alles wat naar wat meer structuur en concrete producten/ diensten.

Ik ben in gesprek gegaan met ouderenverenigingen, 65-plussers op straat of in woon-zorgcomplexen, etc. om te horen wat er speelt. Alleen op deze manier kun je goed aansluiten bij de behoefte.

Door opgedane ervaringen en het continue doorvoeren van verbeteringen blijf ik me zelf en nieuwe producten/ diensten ontwikkelen. Ik heb Al Spelend Bewegen geïntroduceerd in woon-zorgcomplexen, seniorenflats en ouderenverenigingen. Daarnaast ben ik al verschillende jaren bezig met het realiseren van een alternatieve woonvorm voor 65-plussers.

Ik ben blij dat ik nog altijd met dezelfde energie en passie kan werken aan uiteenlopende projecten. Wat mij betreft een super mooie basis om door te gaan. Op naar meer projecten, op naar het volgende jubileum, zodat alle 65-plussers mogen leven met een glimlach!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *