Nieuw jaar: Nieuwe Kansen

Nieuwe kansen

Denk dit jaar iets goeds en denk iets lekkers. Denk iets geks of nog iets gekkers. Denk iets aardigs. Denk iets liefs. Maar hoe dan ook iets positiefs! Mooier had Toon Hermans het niet kunnen verwoorden, denk ik zo! Nieuw jaar: Nieuwe Kansen.

Van 2018 naar 2019

Namens Ouku Consultancy wens ik jou en jouw dierbaren het allerbeste toe voor het nieuwe jaar, vooral een goede gezondheid, liefde en geluk. Dat jij in 2019 mag leven met een glimlach! Ik wens ook iedereen wat extra aandacht, want als ik nog iets mag wensen voor 2019 dan wens ik dat er nog beter omgekeken wordt naar eenzame oudere mensen.

Wat is 2018 voorbij gevlogen! Het was een mooi jaar waarin ik weer nieuwe dingen heb mogen doen en ik nieuwe mensen heb mogen ontmoeten die me inspireren om verder door te gaan. Inmiddels zijn er ook alweer 9 dagen voorbij in 2019.

Ik hoop dat 2019 weer een jaar wordt waarin veel zal gaan gebeuren. Wellicht zullen er weer nieuwe producten en diensten ontwikkeld gaan worden, zullen er dingen gaan veranderen en nog zo veel meer.

Nieuwe kansen

In dit nieuwe jaar wil ik er met Ouku Consultancy in ieder geval weer alles er aan gaan doen om mensen te laten leven met een (glim-)lach! Middels (nieuwe) projecten en nieuwe samenwerkingen. In o.a. de blogs die ik schrijf, zullen jullie op de hoogte gehouden gaan worden van alle lopende projecten.

Ik hoop dat ook jij in dit nieuwe jaar, nieuwe kansen durft te grijpen. Ik vind dat er meer aandacht moet komen voor wat de mensen en in dit geval de oudere mensen willen. Dus laat je stem horen! Er moet weer wederzijds begrip en vertrouwen komen tussen burgers en professionals.

65 plussers zijn net mensen. Ze worden hoogstens wat gehinderd door levenservaring en fysieke ongemakken. En net zoals eigenlijk iedere leeftijdsgroep, hebben ook oudere mensen hun eigen wensen en behoeften. Door met elkaar in gesprek te gaan kom je hierachter. Hierbij is luisteren erg belangrijk.

Wordt er echt geluisterd dan kunnen er ook dingen veranderen. Ik hoop dat er dit jaar meer geluisterd wordt naar elkaar, dat we dingen kunnen gaan veranderen en dat we er met z’n allen voor zorgen dat eenzaamheid teruggedrongen wordt.

Maar het leukste is misschien nog wel dat het leven niet te voorspellen is. En dat is ook wat ondernemen zo leuk maakt. Iedere dag is weer een nieuwe dag met nieuwe kansen die je moet grijpen en wie weet wat voor moois je dat uiteindelijk brengt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *