Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Ouku Consultancy bereiken?

U kunt Ouku Consultancy bellen op +31 613 58 00 09, een bericht sturen via het contactformulier of via social media bereiken.

In welke regio is Ouku Consultancy actief?

Ouku Consultancy is actief in heel Nederland.

Wat is het uurtarief van Ouku Consultancy

Ouku Consultancy maakt geen gebruik van vaststaande tarieven. Het tarief is namelijk afhankelijk van de opdracht.

Maakt Ouku Consultancy gebruik van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Ja. Op het moment dat u interesse heeft in onderzoek, advies of implementatie dat kunt u vrijblijvend contact opnemen met Ouku Consultancy. Ook het kennismakingsgesprek zal gratis en vrijblijvend zijn.

Zijn de diensten van Ouku Consultancy standaard of op maat gemaakt?

Ouku Consultancy levert maatwerk, waardoor de dienst geen standaard dienst is. De dienst wordt toegespitst op uw organisatie, instelling of bedrijf en uw vraag.

Wat is de levertermijn van een dienst?

Het is niet mogelijk om aan te geven wat de levertermijn is van een dienst. Dit komt omdat het mede afhankelijk is van de opdracht. Daarnaast biedt Ouku Consultancy maatwerk, dus de levertermijn is bij iedere opdracht anders. Op het moment dat de opdracht bekend is, kan Ouku Consultancy wel aangeven wat de levertermijn zal zijn.

Wat is de werkwijze van Ouku Consultancy?

Hiervoor verwijs ik u graag naar de pagina Over Ouku op de website.

Hoe worden producten geleverd?

Ouku Consultancy hanteert geen standaard manier van het aanleveren van producten. Ouku Consultancy stemt samen met de opdrachtgever de manier van aanleveren af. Ouku Consultancy wil namelijk maatwerk leveren.